Selge bilen?

Selge bilen? Vi gjør det for deg!

Det å selge bilen sin som privatperson er ikke alltid like enkelt, og for mange er det også både stressende, uvant og tidkrevende. Vi opplever at mange ønsker å kjøpe bilen hos en forhandler de vet de kan stole på, og det er ofte enklere med tanke på finansiering, innbytte og spørsmål hvis det skulle være noe i etterkant. Vi tilbyr derfor å selge bilen din for deg hos oss – vi tar oss da av hele salgsprosessen!

Hvis du sammenlikner ulike tilbud – husk å skille mellom kommisjonssalg og formidlingssalg. Vi tilbyr kommisjonssalg, som betyr at vi er ansvarlige for kontakt med kunde og evt feil som skulle oppstå. Velger du formidlingssalg koster dette ofte mindre, men du står da selv som ansvarlig ved eventuelle problemer og kontakt med ny eier. Vi ønsker at du som kunde skal ha ryggen fri når bilen er solgt! 

Hvorfor selge bilen via oss?

Vi tar oss av hele prosessen med et bilsalg, det betyr at du kan gjøre andre ting og ikke tenke på alt rundt som skal ordnes for et vellykket salg og for å sikre best mulig pris for deg! Selger du bilen via oss er alt under inkludert. 


Vask, klargjøring, foto og markedsføring

Henvendelser, visninger og prøvekjøringer

Forhandlinger, kontrakt og salg

Enklere blir det ikke!

Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud for salg av din bil. Vi kommer til å jobbe for at du får den høyest mulig pris for bilen din. Det er i tillegg enklere for en forhandler å få høyere pris for bilen kontra hvis du skal selge bilen selv som privatperson, med tanke på mange av fordelene som er nevnt over.

Send oss gjerne en mail, sms eller ring oss for mer info. Det vi trenger av deg er skiltnummer på bilen, kilometerstand, gjerne bilder og eventuelle annen informasjon du tenker bør med i vurderingen.

Det beste er om bilen din står hos oss når den er for salg, da mange kunder bare kommer innom uten å avtale på forhånd. Men – om dette ikke er mulig for deg kan du også låne bil av oss når vi klargjører og lager annonsen på din bil, og hente den når annonse er klargjort.

Alt dette får du for kun 35.000kr

Det er her nivået ligger, og i denne prisen inkluderes alt som er nevnt ovenfor (klargjøring, annonse, bilder, ansvar og risiko, papirarbeid, omregistrering og oppgjør). Summen trekkes av salgssummen på bilen når den selges, og du må derfor ikke ut med noe før bilen er solgt.

Skulle du ombestemme deg eller i verste fall om bilen ikke skulle bli solgt, betaler du kun 5.000kr. Dette for å dekke klargjøring og annonsekostnader.

Det er helt sikkert mulig å finne noen som tar en lavere pris, men med vår erfaring, moderne lokaler og fornøyde kunder gjennom mange år er vi trygge på at dette er en fornuftig pris. Velger du oss blir dette en ryddig og enkel opplevelse. Kom gjerne innom oss eller kontakt oss for mer info.

NB: Bilen din må være nyere enn 10 år om vi skal selge den i kommisjon

Sjekk fristen for ny EU-Kontroll

Fyll inn registreringsnummer og sjekk fristen for EU-Kontroll på din bil

N

Kommisjonssalg

Legg gjerne ved bilder av bilen nederst i skjema!